Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 5
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Запорожець О. О. 167.000 До наказу (контракт) фах. іспит 81.00
Сер. бал док. про освіт. 86.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Ковиньова Я. А. 146.600 Допущено фах. іспит 54.00
Сер. бал док. про освіт. 92.60
РK: 1.02
CK: —
3
Зінченко А. В. 134.200 До наказу (контракт) фах. іспит 50.00
Сер. бал док. про освіт. 84.20
РK: 1.02
CK: —
+
4
Шуляка К. В. 123.800 До наказу (контракт) фах. іспит 42.00
Сер. бал док. про освіт. 81.80
РK: 1.02
CK: —
+
5
Мокієнок К. М. 115.000 Допущено фах. іспит 28.00
Сер. бал док. про освіт. 87.00
РK: 1.02
CK: —