Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Туризм ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Магістр • заочна форма • 1р 5м
Подано заяв: 8
Зараховано: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Бондаренко К. М. 219.000 Допущено Іноз. мов. 56.00
фах. іспит 72.00
Сер. бал док. про освіт. 91.00
РK: 1.02
CK: —
2
Грушецька К. А. 206.000 Допущено Іноз. мов. 71.00
фах. іспит 55.00
Сер. бал док. про освіт. 80.00
РK: 1.02
CK: —
3
Нефедов О. В. 205.000 Допущено Іноз. мов. 62.00
фах. іспит 62.00
Сер. бал док. про освіт. 81.00
РK: 1.02
CK: —
4
Лапікова В. В. 203.000 Допущено Іноз. мов. 65.00
фах. іспит 58.00
Сер. бал док. про освіт. 80.00
РK: 1.02
CK: —
5
Тихонова Д. С. 192.000 До наказу (контракт) фах. іспит дод. 0.00
Іноз. мов. 77.00
фах. іспит 27.00
Сер. бал док. про освіт. 88.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Пушик Т. П. 190.000 Допущено Іноз. мов. 37.00
фах. іспит 70.00
Сер. бал док. про освіт. 83.00
РK: 1.02
CK: —
7
Ігнатьєв О. О. 181.000 Допущено Іноз. мов. 40.00
фах. іспит 63.00
Сер. бал док. про освіт. 78.00
РK: 1.02
CK: —
8
Онищенко А. П. 169.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 43.00
фах. іспит 41.00
Сер. бал док. про освіт. 85.00
РK: 1.02
CK: —
+