Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 9 / БМ НЕМАЄ

Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 2р 5м
Подано заяв: 9
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Перепелиця Л. С. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
2
Бобровник К. І. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Лойченко Ю. Л. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Попович М. О. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Смірнова С. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Батюк С. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
+
7
Мотрюк І. Д. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
8
Шелег П. М. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —
9
Стрелецька К. С. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
тес. з фах. дис. 0.00
РK: 1.02
CK: —