Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Центр післядипломної освіти та підвищення кваліфікації • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 11м
Подано заяв: 3
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Шарпило Ю. А. 60.000 До наказу (контракт) ХТ 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Зонтова Д. О. 60.000 До наказу (контракт) ХТ 60.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Масльонка А. Ю. 55.000 До наказу (контракт) ХТ 55.00 РK: 1.02
CK: —
+