Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 24 / БМ НЕМАЄ

Економіко-правовий факультет • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м
Подано заяв: 8
Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Радько А. О. 3.940 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.40
РK: 1.00
CK: —
+
2
Іщенко Л. Ю. 3.930 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.30
РK: 1.00
CK: —
+
3
Медвідь Ю. В. 3.060 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.60
РK: 1.00
CK: —
+
4
Пшенишнюк Д. В. 3.050 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.50
РK: 1.00
CK: —
+
5
Дацюк Б. В. 3.050 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.50
РK: 1.00
CK: —
+
6
Реготун Я. Ю. 3.030 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.30
РK: 1.00
CK: —
+
7
Бусяк Д. М. 3.020 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.20
РK: 1.00
CK: —
+
8
Худолій Ю. О. 3.020 До наказу (контракт) Фах. вступ. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.20
РK: 1.00
CK: —
+