Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу • Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
Подано заяв: 6
Зараховано: 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Михальов А. В. 138.100 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 141.00
Мат. (ЗНО) 134.00
Геог. (ЗНО) 162.00
Сер. бал док. про освіт. 8.50
РK: 1.00
CK: —
2
Шаповал В. М. 130.550 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 126.00
Мат. (ЗНО) 131.00
Геог. (ЗНО) 148.00
Сер. бал док. про освіт. 9.30
РK: 1.00
CK: —
3
Гонтарєв Р. С. 130.500 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 128.00
Мат. (ЗНО) 110.00
Геог. (ЗНО) 144.00
Бал за успіш. зак. під. кур. нав. зак. 200.00
Сер. бал док. про освіт. 6.80
РK: 1.00
CK: —
4
Шевчук М. О. 122.350 До наказу (контракт) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 120.00
Мат. (ЗНО) 129.00
Геог. (ЗНО) 129.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.00
CK: —
+
5
Лихманюк Т. С. 114.100 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 131.00
Мат. (ЗНО) 100.00
Істор. Україн. (ЗНО) 122.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.00
CK: —
6
Мойсик Д. О. 107.750 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 107.00
Мат. (ЗНО) 107.00
Істор. Україн. (ЗНО) 125.00
Сер. бал док. про освіт. 5.20
РK: 1.00
CK: —