Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 45 / БМ НЕМАЄ

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м
Подано заяв: 4
Зараховано: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Галушка Л. С. 132.000 До наказу (контракт) Фах. вип. 70.00
Іноз. мов. 62.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Барабаш П. М. 126.000 До наказу (контракт) Фах. вип. 66.00
Іноз. мов. 60.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Гончаренко Д. С. 0.000 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
РK: 1.00
CK: —
4
Давиденко С. О. 0.000 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
РK: 1.00
CK: —