Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 2
Зараховано: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Чорноус Ю. О. 392.100 До наказу (контракт) Хар. тех. 195.00
Сер. бал док. про освіт. 197.10
РK: 1.02
CK: —
2
Миколайчук Ю. В. 389.300 До наказу (контракт) Хар. тех. 195.00
Сер. бал док. про освіт. 194.30
РK: 1.02
CK: —
+