Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Сумська областьСумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології ВМ 56 / К 56

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Підлозна Н. Д. 430.000 До наказу (контракт) 120 8.4 146
  • Математика (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • РК
+
2 Максименко І. С. 430.000 Відхилено (контракт) 125 9.5 130
  • Математика (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • РК
3 Панова С. Г. 392.000 Відхилено (контракт) 107 8.4 121
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • РК
4 Фольовка О. Ю. 349.000 Відхилено (контракт) 100 5.3 116
  • Хімія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • РК