Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Сумська областьСумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів • Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 3
Рекомендовано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Пилипенко Н. Ю. 418.000 Рекомендовано (контракт) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 161.00
Хім. (ЗНО) 103.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.02
CK: —
2
Фертюк Д. О. 400.000 Рекомендовано (контракт) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 120.00
Мат. (ЗНО) 136.00
Сер. бал док. про освіт. 6.40
РK: 1.02
CK: —
3
Назаренко Г. І. 378.000 Рекомендовано (контракт) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 120.00
Мат. (ЗНО) 110.00
Сер. бал док. про освіт. 6.80
РK: 1.02
CK: —