Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 22 / К 22

Економіко-правовий факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-01.08.2022 (4р 0м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Додаткове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вирозуб Ю. Ю. 306.000 До наказу (контракт) 156 150
  • Середній бал документа про освіту: 156
  • Екзамен за фахом: 150
+
2 Моргун Ю. В. 298.000 До наказу (контракт) 148 150
  • Середній бал документа про освіту: 148
  • Екзамен за фахом: 150
+
3 Мельчарик О. О. 286.000 До наказу (контракт) 136 150
  • Середній бал документа про освіту: 136
  • Екзамен за фахом: 150
+
4 Попович Є. Ю. 282.000 До наказу (контракт) 132 150
  • Середній бал документа про освіту: 132
  • Екзамен за фахом: 150
+