Зачекайте...

181 Харчові технології

Менеджменту, харчових технологій та торгівлі • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • БМ 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 1.25
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Копистко К. Ю. Пр. 1 147.000 До наказу (б) 147
  • ХТ: 147
+
2 Гуза С. В. К 145.000 До наказу (б) 145
  • ХТ: 145
+
3 Ворона Є. В. Пр. 1 142.000 До наказу (б) 142
  • ХТ: 142
+
4 Ятченко А. М. К 140.000 До наказу (б) 140
  • ХТ: 140
+
5 Гринюк О. М. Пр. 1 137.500 До наказу (к) 137.5
  • ХТ: 137.5
+
6 Ворошило Б. І. Пр. 1 135.000 До наказу (к) 135
  • ХТ: 135
+
7 Каплун С. С. К 130.500 До наказу (к) 130.5
  • ХТ: 130.5
+
8 Глушаков В. В. Пр. 4 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • ХТ: 125
9 Стеченко О. Л. К 127.500 Відмова 127.5
  • ХТ: 127.5
+
10 Шостак В. В. К 125.000 Відмова 125
  • ХТ: 125
11 Д`ячук А. Є. Пр. 2 125.000 Відмова 125
  • ХТ: 125
  • ГК