Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 14 • К 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бойко М. С. 442.000 Рекомендовано (к) 138 160 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
2 Туровська К. В. 394.000 Рекомендовано (к) 122 119 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
3 Малай Н. Є. 391.000 Рекомендовано (к) 133 123 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК