Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 19 • БМ 5 • К 14
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скриннік М. В. 15.000 До наказу (б) 6 9
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 9
+
2 Барська Ю. О. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 8
+
3 Ладиненко О. В. 13.000 До наказу (б) 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 8
+
4 Циган В. П. 13.000 До наказу (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 7
+
5 Зубович П. В. 13.000 До наказу (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 7
+
6 Зоріло І. С. 12.000 Відхилено (к) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 7
7 Цивілько В. С. 0.000 Відмова
8 Візіров М. О. 0.000 Відмова
9 Кошкодан А. Д. 0.000 Відмова
10 Латій О. С. 0.000 Відмова