Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 15 • БМ 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сосєдко В. В. 185.000 До наказу (б) 185
  • Фахове вступне випробування: 185
+
2 Літвін О. М. 181.000 До наказу (б) 181
  • Фахове вступне випробування: 181
+
3 Фелезюк Ю. С. 175.000 До наказу (к) 175
  • Фахове вступне випробування: 175
+
4 Мітленко К. Ю. 174.000 До наказу (к) 174
  • Фахове вступне випробування: 174
+
5 Кашуба А. А. 167.000 До наказу (к) 167
  • Фахове вступне випробування: 167
+
6 Корнієнко М. Ю. 145.000 До наказу (к) 145
  • Фахове вступне випробування: 145
+
7 Матяш Т. П. 133.000 До наказу (к) 133
  • Фахове вступне випробування: 133
+
8 Куковинець М. С. 131.000 До наказу (к) 131
  • Фахове вступне випробування: 131
+
9 Данишенко О. М. 126.000 До наказу (к) 126
  • Фахове вступне випробування: 126
+
10 Куценко О. А. 123.000 До наказу (к) 123
  • Фахове вступне випробування: 123
+