Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дроцька Д. О. 105.250 Допущено 100 107 115 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Математика (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.8