Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 1 • К 1
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гришко В. В. 183.800 До наказу (к) 168 15.8
  • Фахове випробування: 168
  • Середній бал документа про освіту: 15.8
+
2 Шевченко К. В. 16.900 Зареєстровано 16.9
  • Середній бал документа про освіту: 16.9