Зачекайте...

РДАК

Спеціальність
Харчові технології
Заяв 35 БМ 25 ВМ 25
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 35 БМ 25 ВМ 25
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Агроінженерія
Заяв 58 БМ 50 ВМ 50
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Ветеринарна медицина
Заяв 54 БМ 50 ВМ 50
Молодший спеціаліст (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Агроінженерія
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Ветеринарна медицина
Заяв 5 БМ ВМ n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО) 2р 9м