Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • БМ 1 • К 6
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 7
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дармоляп А. П. 507.938 Допущено 127 132 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • СК
  • РК
2 Козак Л. Р. 498.000 Допущено 127 149 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
3 Лабай О. А. 482.475 Допущено 124 118 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • СК
  • РК
4 Волинець В. О. 464.250 Допущено 138 103 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
5 Цибульський А. М. 461.475 Допущено 110 124 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • СК
  • РК
6 Шумілова В. І. 415.800 Допущено 100 150 6.6
  • Українська мова та література: 100
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • СК
  • РК
7 Салюк Д. С. 388.000 Допущено 112 116 5.1
  • Українська мова та література: 112
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.1
  • РК