Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сторожа А. В. 462.000 Допущено 113 135 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Географія (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
2 Гуцан Р.. 456.500 Допущено 122 120 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК