Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Вінницька область

МПТЕКВНАУ

Спеціальність
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 2 БМ 2 max ВМ 30 Контракт 30
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ 3 max ВМ 30 Контракт 30
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 45 БМ 14 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 6 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 46 БМ 20 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 6 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 68 БМ 46 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 50 БМ 40 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м