Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костюк Т. П. 349.000 Зареєстровано 185 164
  • Українська мова: 185
  • Фахове вступне випробування: 164
2 Рижак А. Ф. 329.000 Зареєстровано 165 164
  • Українська мова: 165
  • Фахове вступне випробування: 164
3 Первачук Л. О. 313.000 Зареєстровано 185 128
  • Українська мова: 185
  • Фахове вступне випробування: 128
4 Мартинюк О. О. 312.000 Зареєстровано 160 152
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 152
5 Завальнюк К. Д. 307.000 Зареєстровано 155 152
  • Українська мова: 155
  • Фахове вступне випробування: 152
6 Скорич Н. С. 305.000 Зареєстровано 165 140
  • Українська мова: 165
  • Фахове вступне випробування: 140
7 Чернявська А. М. 303.000 Зареєстровано 175 128
  • Українська мова: 175
  • Фахове вступне випробування: 128
8 Поцелуйко А. Р. 288.000 Зареєстровано 160 128
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 128
9 Поцелуйко Т. В. 288.000 Зареєстровано 160 128
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 128
10 Коняга В. А. 280.000 Зареєстровано 140 140
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 140
11 Буга Л. В. 273.000 Зареєстровано 145 128
  • Українська мова: 145
  • Фахове вступне випробування: 128