Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Прохідний бал на бюджет 2019: 135.096 Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології жирів і жирозамінників, Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шарик В. Л. Пр. 1 137.645 Рекомендовано (б) 152 117 115 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Математика (ЗНО): 117
  • Хімія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • ГК
  • РК
+
2 Фесенко О. С. Пр. 2 127.605 Рекомендовано (б) 121 103 136 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Математика (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • ГК
  • РК
+
3 Піюренко О. В. К 172.074 Допущено 182 151 171 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 182
  • Математика (ЗНО): 151
  • Хімія (ЗНО): 171
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • РК
4 Попова Т. О. К 132.600 Допущено 120 113 153 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Математика (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК