Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ігдал О. М. 314.000 Рекомендовано (к) 134 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Технології харчових продуктів: 180
+
2 Грицаєнко В. С. 280.000 Рекомендовано (к) 120 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Технології харчових продуктів: 160
+
3 Сулим М. І. 272.000 Рекомендовано (к) 122 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Технології харчових продуктів: 150
+
4 Михайленко Д. Р. 272.000 Рекомендовано (к) 112 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Технології харчових продуктів: 160
+
5 Самодєй А. О. 270.000 Рекомендовано (к) 120 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Технології харчових продуктів: 150
+