Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 25 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.6
Прохідний бал на бюджет 2019: Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=0.55
Математика , k=0.2
Біологія , k=0.2
Хімія , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Палій О. В. Пр. 1 146.436 Рекомендовано (б) 142 126 155 4.9
  • Українська мова та література: 142
  • Математика: 126
  • Біологія: 155
  • Середній бал документа про освіту: 4.9
  • ГК
  • РК
Квота-1 +
2 Вдовенко С. В. Пр. 1 130.154 Рекомендовано (б) 119 126 133 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • ГК
  • РК
3 Шершньова Т. С. Пр. 2 114.184 Допущено 108 107 104 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • ГК
  • РК
4 Гавенко В. Ю. К 110.517 Допущено 102 121 106 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Математика (ЗНО): 121
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК