Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / 181 Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісько А. Я. 300.000 Рекомендовано (к) 130 170
  • Українська мова (Тестування): 130
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 170