Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
  • Подано заяв: 36
  • Конкурс на бюджет: 7.2
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2019 року

Заяв ще немає