Зачекайте...

Спеціальності 2020

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології

ВМ 30БМ 28 • К 2
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 10м
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
$$ 10 500 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 120
Історія України 1 мін.бал 120
Математика 1 мін.бал 120
Середній бал документа про освіту 1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1
Поданих заяв
48
Конкурс на бюджет
1.71
Поданих заяв 2019
56

Харчові технології

ВМ 45БМ 20 • К 25
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$ 10 000 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 120
Історія України 1 мін.бал 120
Математика 1 мін.бал 120
Середній бал документа про освіту 1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1
Поданих заяв
51
Конкурс на бюджет
2.55
Поданих заяв 2019
75

Харчові технології

ВМ 45БМ 17 • К 28
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 10 000 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 120
Історія України 1 мін.бал 120
Математика 1 мін.бал 120
Середній бал документа про освіту 1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1
Поданих заяв
48
Конкурс на бюджет
2.82
Поданих заяв 2019
75

Харчові технології

ВМ 17БМ 9
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$ 10 000 грн

Предмети

Українська мова та література 1 мін.бал 120
Українська мова та література 1.25 мін.бал 100
Історія України 1 мін.бал 120
Історія України 1.25 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 120
Математика 1.25 мін.бал 100
Географія 1 мін.бал 120
Географія 1.25 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1
Поданих заяв
51
Конкурс на бюджет
5.67
Поданих заяв 2019
36

Харчові технології

ВМ 16БМ 9
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 10 000 грн

Предмети

Українська мова та література 1 мін.бал 120
Українська мова та література 1.25 мін.бал 100
Історія України 1 мін.бал 120
Історія України 1.25 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 120
Математика 1.25 мін.бал 100
Географія 1 мін.бал 120
Географія 1.25 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1
Поданих заяв
62
Конкурс на бюджет
6.89
Поданих заяв 2019
36

Харчові технології

ВМ 1БМ 1
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 9м
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
$$ 10 500 грн

Предмети

Українська мова та література 1 мін.бал 120
Українська мова та література 1.25 мін.бал 100
Історія України 1 мін.бал 120
Історія України 1.25 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 120
Математика 1.25 мін.бал 100
Географія 1 мін.бал 120
Географія 1.25 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1
Поданих заяв
21
Конкурс на бюджет
21
Поданих заяв 2019
0

Харчові технології

ВМ 4К 1
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 1р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 10 000 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 120
Фахове випробування 1 мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 1
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2019
6

Харчові технології

ВМ 21К 21
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$ 11 000 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 120
Історія України 1 мін.бал 120
Математика 1 мін.бал 120
Середній бал документа про освіту 1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1
Поданих заяв
2
Поданих заяв 2019
75

Харчові технології

ВМ 0
Фаховий молодший бакалавр • заочна форма • 1р 9м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 6 000 грн

Предмети

Фахове випробування 1 мін.бал 100
Поданих заяв
0

Харчові технології

ВМ 6К 3
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 1р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$ 10 000 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 120
Фахове випробування 1 мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 1
Поданих заяв
6
Поданих заяв 2019
6