Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кінологія
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельничук Р. Ю. 244.000 Допущено 140 104
  • Українська мова та література: 140
  • Тест з фахової підготовки: 104
Квота-1
2 Палійчук З. П. 257.000 Відмова 117 140
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Тест з фахової підготовки: 140