Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Остаф`єва А. П. 540.250 Допущено 152 149 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Історія України (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
2 Колєснік С. О. 500.000 Допущено 133 139 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Географія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
3 Воловик О. С. 472.750 Допущено 106 133 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Географія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК
4 Красний Б. О. 432.750 Допущено 140 115 6.9
  • Українська мова та література: 140
  • Географія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
5 Каверін В. С. 432.500 Допущено 110 120 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
6 Мельник Д. С. 422.750 Допущено 100 115 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Географія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
7 Геркалюк Р. В. 421.000 Допущено 130 140 7.1
  • Українська мова та література: 130
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК