Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 40 • БМ 15 • К 25
Заяв 26 • Конкурс на бюджет 1.73
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендовано на бюджет: 15
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Таранець В. А. 300.000 Рекомендовано (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 150
+
2 Моцак І. С. 300.000 Рекомендовано (б) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 170
+
3 Кубарський Д. І. 290.000 Рекомендовано (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
4 Петров Р. В. 290.000 Рекомендовано (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
5 Чорний Я. А. 280.000 Рекомендовано (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 150
+
6 Захаров Д. В. 280.000 Рекомендовано (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
7 Кашурніков А. В. 280.000 Рекомендовано (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
8 Казанцева К. Д. 270.000 Рекомендовано (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
9 Сидорова В. О. 270.000 Рекомендовано (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
10 Дядиченко В. В. 270.000 Рекомендовано (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
11 Довгаль Н. С. 270.000 Рекомендовано (б) 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 150
+
12 Баглай Є. Р. 270.000 Рекомендовано (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
13 Тищенко Є. Р. 260.000 Рекомендовано (б) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
14 Вакулюк К. Д. 260.000 Рекомендовано (б) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 130
+
15 Грицай С. С. 260.000 Рекомендовано (б) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
16 Скрипнік Є. О. 260.000 Допущено 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
17 Бутусова О. М. 260.000 Допущено 130 130
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 130
+
18 Пушкіна А. М. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 130
+
19 Скулков О. С. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 120
+
20 Реутов С. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 130
+
21 Гречана В. В. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 130
+
22 Стариков Л. В. 230.000 Допущено 120 110
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 110
+
23 Прокоф`єва А. Ф. 0.000 Відмова
24 Кінбур М. К. 0.000 Відмова
25 Марущенко О. М. 0.000 Відмова
26 Реутова Т. І. 0.000 Відмова