Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Донецька область

ККДонНУЕіТ ім.Михайла Туган-Барановського

Спеціальність
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 10 БМ 4 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0 БМ n/a ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 16 БМ 7 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 10 БМ 4 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 7 БМ 3 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 26 БМ 15 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 28 БМ 15 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 35 БМ 30 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 15 БМ n/a ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 14 БМ 5 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м