Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 4 • К 1
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матковський Ю. С. 380.000 Допущено 190 190
  • Українська мова (диктант): 190
  • фахове: 190
2 Остапчук А. О. 380.000 Допущено 190 190
  • Українська мова (диктант): 190
  • фахове: 190
3 Гуцол Я. В. 380.000 Допущено 190 190
  • Українська мова (диктант): 190
  • фахове: 190
4 Ковригін Р. В. 0.000 Зареєстровано
5 Губар А. О. 0.000 Зареєстровано
6 Амінов А. Р. 0.000 Зареєстровано
7 Гнатюк Д. В. 0.000 Зареєстровано