Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 6 • К 3
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гнатюк Д. В. 360.000 Допущено 180 180
  • Українська мова (диктант): 180
  • фахове: 180
2 Амінов А. Р. 360.000 Допущено 180 180
  • Українська мова (диктант): 180
  • фахове: 180
3 Ревнюк В. С. 360.000 Допущено 180 180
  • Українська мова (диктант): 180
  • фахове: 180
4 Матковський Ю. С. 0.000 Зареєстровано
5 Ковригін Р. В. 0.000 Зареєстровано
6 Гуцол Я. В. 0.000 Зареєстровано