Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 11м
ВМ 24 • К 24
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ходічева А. А. 426.000 До наказу (к) 134 175 117
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 117
+
2 Кувіка В. П. 423.000 До наказу (к) 131 175 117
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 117
+
3 Ліханов Д. В. 421.000 До наказу (к) 129 175 117
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 117
+
4 Шаламай А. О. 405.000 До наказу (к) 122 175 108
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 108
+
5 Мотицька М. В. 404.000 До наказу (к) 113 175 116
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 116
+
6 Стасенко О. С. 401.000 До наказу (к) 104 175 122
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 122
+