Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
  • Подано заяв: 56
  • Конкурс на бюджет: 2.24
  • Зараховано: 29
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Очеретнюк Ю. В. 497.700 До наказу (к) 150 165 7.9
  • Українська мова (диктант): 150
  • Математика (усний): 165
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • СК
+
2 Мороз Є. Д. 475.000 До наказу (к) 155 150 9
  • Українська мова (диктант): 155
  • Історія України (усний): 150
  • Середній бал документа про освіту: 9
+