Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 27 • К 27
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
  • Подано заяв: 92
  • Конкурс на бюджет: 4.84
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 27
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пєнова К. І. 497.000 До наказу (к) 170 160 8.7
  • Українська мова (диктант): 170
  • Історія України (усний): 160
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
+
2 Атанасов В. П. 491.000 До наказу (к) 170 160 8.1
  • Українська мова (диктант): 170
  • Історія України (усний): 160
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
+
3 Стара В. В. 470.000 До наказу (к) 150 160 8
  • Українська мова (диктант): 150
  • Історія України (усний): 160
  • Середній бал документа про освіту: 8
+