Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Івано-Франківська область

ІФДКТБ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Оціночна діяльність
Заяв 228 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 198 БМ n/a ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Облік і оподаткування
Оціночна діяльність
Заяв 1 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 272 БМ 65 ВМ 90 Контракт 90
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 1 БМ ВМ 90 Контракт 90
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 65 БМ ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 269 БМ 25 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 2 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Комп'ютерні науки
Комп`ютерні науки
Заяв 197 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Комп`ютерні науки
Заяв 1 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 245 БМ 50 ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 122 БМ 13 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 6 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 290 БМ 20 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 2 БМ ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 282 БМ 25 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 284 БМ 40 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 2 БМ ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 97 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м