Зачекайте...

«ДНЗ» ДТЕК

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 5 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 71 БМ 20 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 36 БМ 21 ВМ 21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 81 БМ 20 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 35 БМ 24 ВМ 24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 3 БМ ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 39 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 60 БМ 20 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Інженерія програмного забезпечення
Розробка програмного забезпечення
Заяв 2 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 90 БМ 82 ВМ 82
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 66 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 36 БМ 25 ВМ 43 Контракт 43
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 60 БМ 33 ВМ 33
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 100 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м