Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Рівненська область

РКЕПК

Спеціальність
Облік і оподаткування
Заяв 4 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 10 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 30 БМ ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 29 БМ ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 2 БМ ВМ 54 Контракт 54
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 72 БМ ВМ 28 Контракт 28
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 46 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 15 БМ ВМ 32 Контракт 32
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Право
Заяв 43 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Право
Заяв 54 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Право
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Заяв 16 БМ ВМ 11 Контракт 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Заяв 49 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Заяв 28 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Заяв 5 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 47 БМ ВМ 19 Контракт 19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 71 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 4 БМ ВМ 11 Контракт 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м