Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Тернопільська область

«ДВНЗ» ТКХТіТ

Спеціальність
Маркетинг
агент торговельний
Заяв 46 БМ 17 ВМ 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
агент торговельний
Заяв 22 БМ 5 ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
агент торговельний
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 32 БМ 6 ВМ 41 Контракт 41
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 55 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
товарознавець
Заяв 0 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 22 БМ 15 ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 48 БМ 25 ВМ 26 Контракт 26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 34 БМ 11 ВМ 28 Контракт 28
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
технік-технолог з технології харчування
Заяв 0 БМ ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 17 БМ 4 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 24 БМ 5 ВМ 17 Контракт 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 43 БМ 15 ВМ 16 Контракт 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
технік-технолог з виробництва борошняних,кондитерських виробів та харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 46 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 4 БМ 2 ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 37 БМ 5 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Адміністратор (господар) залу
Заяв 1 БМ ВМ 12 Контракт 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 9м