Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Медведєв В. В. 122.250 До наказу (к) 107 122 130
  • Українська мова: 107
  • Географія: 122
  • Фахове випробування: 130
+
2 Дробот А. О. 85.000 Зареєстровано 177 163
  • Українська мова: 177
  • Математика: 163