Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткалич А. В. 140.250 До наказу (к) 148 149 132
  • Українська мова: 148
  • Математика: 149
  • Фахове випробування: 132
+
2 Назаренко Л. Р. 136.250 До наказу (к) 174 139 116
  • Українська мова: 174
  • Історія України: 139
  • Фахове випробування: 116
+
3 Антоненко Р. В. 116.250 До наказу (к) 127 130 104
  • Українська мова: 127
  • Математика: 130
  • Фахове випробування: 104
+
4 Бондарчук Д. М. 113.500 До наказу (к) 124 122 104
  • Українська мова: 124
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 104
+
5 Бровченко О. В. 111.500 До наказу (к) 122 116 104
  • Українська мова: 122
  • Математика: 116
  • Фахове випробування: 104
+
6 Дембіцький В. Р. 105.000 До наказу (к) 108 104 104
  • Українська мова: 108
  • Математика: 104
  • Фахове випробування: 104
+
7 Касьяненко А. А. 68.750 Зареєстровано 137 138
  • Українська мова: 137
  • Біологія: 138