Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тівоненко Є. Ю. 166.100 До наказу (к) 150 160 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
2 Алєксєєв О. С. 134.550 До наказу (к) 106 135 6.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+