Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 25 • БМ 3 • К 22
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 6.5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скоринський Ю. Ю. 151.000 До наказу (б) 168 172 132
  • Українська мова: 168
  • Історія України: 172
  • Фахове випробування: 132
+
2 Осмола М. А. 123.250 До наказу (б) 132 121 120
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 120
+
3 Котан Л. В. 117.000 До наказу (б) 100 152 108
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 152
  • Фахове випробування: 108
+
4 Мельничук Т. В. 66.250 Відмова 112 153
  • Українська мова: 112
  • Історія України: 153