Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Куценко Р. В. 143.750 До наказу (к) 159 176 120
  • Українська мова: 159
  • Географія: 176
  • Фахове випробування: 120
+
2 Давидова В. О. 155.000 Відмова 106 124 195
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 195
3 Галунін О. С. 60.000 Відмова 119 121
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 121