Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чулей Є. В. 117.500 До наказу (б) 111 115 122
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 115
  • Фахове випробування: 122
+
2 Конєва К. В. 117.250 До наказу (б) 115 130 112
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 130
  • Фахове випробування: 112
+
3 Копайгора С. А. 116.500 До наказу (б) 129 129 104
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 129
  • Фахове випробування: 104
+
4 Лісова М. М. 114.000 Відмова 139 117 100
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 117
  • Фахове випробування: 100
5 Рожина Р. Н. 104.250 Відмова 100 109 104
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 109
  • Фахове випробування: 104