Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 35 • К 35
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Любченко Ю. А. 183.100 До наказу (к) 141 185 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+
2 Кантур О. А. 44.600 Відмова 144 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6