Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 18 • К 18
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бойко І. А. 560.000 До наказу (к) 183 186 191
  • Українська мова: 183
  • Біологія: 186
  • Середній бал документа про освіту: 191
+
2 Залевська Н. П. 427.000 До наказу (к) 145 104 178
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 104
  • Середній бал документа про освіту: 178
+
3 Юсик І. Ю. 415.000 До наказу (к) 145 134 136
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 134
  • Середній бал документа про освіту: 136
+
4 Дорошкевич Д. П. 414.000 До наказу (к) 125 160 129
  • Українська мова: 125
  • Біологія: 160
  • Середній бал документа про освіту: 129
+
5 Топчій Р. Р. 402.000 До наказу (к) 145 128 129
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 128
  • Середній бал документа про освіту: 129
+
6 Первічко А. А. 379.000 До наказу (к) 125 102 152
  • Українська мова: 125
  • Біологія: 102
  • Середній бал документа про освіту: 152
+
7 Стецюра М. С. 377.000 До наказу (к) 120 112 145
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 112
  • Середній бал документа про освіту: 145
+
8 Горовіц В. Д. 372.000 До наказу (к) 130 112 130
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 112
  • Середній бал документа про освіту: 130
+
9 Маринкевич В. І. 369.000 До наказу (к) 120 104 145
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 104
  • Середній бал документа про освіту: 145
+
10 Татарченко О. В. 133.000 Відмова 133
  • Середній бал документа про освіту: 133