Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Київська область

«ВСП» ТЕФКБНАУ

Спеціальність
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 121 БМ 12 ВМ 24 Контракт 24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 2 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 131 БМ 13 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 143 БМ 14 ВМ 39 Контракт 39
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Інформаційна діяльність підприємства
Заяв 118 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 2 БМ ВМ 11 Контракт 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Інформаційна діяльність підприємства
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 85 БМ 39 ВМ 48 Контракт 48
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 82 БМ 22 ВМ 22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 76 БМ 23 ВМ 23
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Заяв 10 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Ветеринарна медицина
Заяв 63 БМ 35 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Ветеринарна медицина
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 16 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 18 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 15 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Інформаційна діяльність підприємства
Заяв 9 БМ ВМ 9 Контракт 9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 6 БМ ВМ 18 Контракт 18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 32 БМ 15 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 8 БМ ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 7 БМ ВМ 12 Контракт 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Ветеринарна медицина
Заяв 18 БМ ВМ 9 Контракт 9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 0 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Комерційна діяльність
Заяв 0 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Інформаційна діяльність підприємства
Заяв 0 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Ветеринарна медицина
Заяв 0 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету" (ВСП ТЕФК БНАУ) у 2021 році